berlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerst

Waytostay: de leukste appartementen in Berlijn

Bij Waytostay heb je de keus uit meer dan 360 comfortabele en betaalbare appartementen in Berlijn, op de leukste locaties. Alle appartementen zijn door Wayostay geselecteerd op basis van specifieke kwaliteitseisen. Is een appartement van alle gemakken voorzien? Ligt het op een goede locatie in Berlijn, vlakbij openbaar vervoer? 

Bij Waytostay komen appartementen niet zomaar online. Ze moeten voldoen aan de selectiecriteria van het team. Zo zijn handdoeken en beddengoed standaard aanwezig in ieder appartement. En veel appartementeigenaren zorgen ook voor basisproducten zoals zout, peper, olijfolie, etc. Er zijn zelfs appartementen waar je wordt verwelkomd met een lekker flesje wijn!

Direct online boeken
Via Waytostay een appartement boeken voor je stedentrip naar Berlijn is simpel. Je vult je reisdata in, je ziet meteen alle beschikbare appartementen en je kunt online het appartement van je keus boeken. De online betaling kan met iDeal of creditcard en je ontvangt direct een boekingsbevestiging met het adres, contactgegevens en informatie over het in- en uitchecken.

Berlijn_appartement-waytostay

Zoeken in het aanbod
Maar hoe selecteer je jouw favoriete appartement uit dat aanbod? Om het vinden van een appartement nog makkelijker te maken, is het mogelijk om zoekresultaten te filteren op prijs, buurt, de aanwezigheid van een lift, etc.

Info over de locatie
Bij ieder appartement staat specifieke informatie over de locatie. Zo kun je zien waar het openbaar vervoer is en welke bezienswaardigheden in de buurt liggen. Handig als je wilt weten hoe ver het lopen is naar Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor of de Reichstag.  Verder vind je op de website een stadsgids Berlijn met informatie over parkeren, openbaar vervoer en de buurten. 

Gratis service
Nog een voordeel van boeken via Waytostay: er staat een Nederlands sprekend team van Berlijn-experts klaar om je gratis te helpen, ook als je nog niet hebt geboekt. De mensen van Waytostay kennen Berlijn en hebben intensief contact met de eigenaren van de appartementen.

Al je vragen snel beantwoord
Wil je weten hoe je het snelst van het vliegveld bij het appartement komt of waar je de auto in Berlijn kunt parkeren? Heb je meer specifieke informatie nodig over een appartement? Het team van Waytostay beantwoordt snel en vriendelijk al je vragen, via e-mail of telefonisch, en helpt ook bij eventuele wijzigingen in je boeking. Check de link naar Waytostay hier onder en vind een perfect appartement voor een vakantie of stedentrip in Berlijn!

Kijk hier voor appartementen van Waytostay in Berlijn!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.